Soulští architekti ze studia_Gaon se rozhodli vytvořit nádhernou stavbu na korejském venkově, určenou především pro seniory. Tento skvost ze dřeva vznikl na slunném svahu provinčního města Geochang. Dům navazuje na tradiční korejskou architekturu především dřevěnou konstrukcí a také vyvýšeným "maru", terasou s výhledem do okolní zeleně. Vlastníci tohoto domu se rozhodli nastěhovat také své, dosud žijící rodiče a dceru. Rodinným příslušníkům bylo vyhrazeno první patro, majitelé domu zabydleli přízemí, kde se také nachází obývací prostor pro všechny. Dům byl navržen tak, aby podporoval v maximální míře soukromí všech obyvatelů. Materiály a okolí navozují pocit klidu, na který senioři jistě mají nárok. "Uklidňující krajina a jemný vánek vám vnesou do duše klid", uvádí studio_Gaon. "Dům je koncipován tak, aby bylo chráněno soukromí vlastníků. Proto zevnitř uvidíte maximum, před pohledy zvenčí jste chráněni." Dům je umístěn v kopcovitém terénu, což zajišťuje dostatek pitné vody. Samozřejmostí je malý bazén pod kopcem. "Vztahy v rodině jsou více než dobré, i přesto jsme se však snažili prostory oddělit a zabránit tak konfliktům, které dříve nebo později vzniknou", uvádí architekti. Vše je odděleno, ale zároveň jsou si obyvatelé velmi blízko. Maximální soukromí, maximální pohodlí.