V obrovských sklenících zde návštěvníci najdou tropické rostliny, vodopády i tučňáky. Národní ekologický park vznikl v lokalitě Seocheon v Jižní Koreji. Ecorium, jak se stavba nazývá, byla navržena ve spolupráci amerických architektů společnosti Grimshaw s korejskými kolegy z firmy Samoo. Jejím hlavním cílem je ukázat lidem rozmanité světové klima. Komplex zahrnuje pět staveb, které se podobají skleníkům. Každý je věnován jiné klimatické zóně. Stavby mají velice zajímavý tvar, který má připomínat jezero vytvořené erozí kvůli meandrující řece. Skleněné zdi pomáhají dostat dovnitř co nejvíce slunečního světla. Pokud byste Ecorium navštívili, nejdříve byste vstoupili do velkého vestibulu a následně do pavilonu tropické klimatické oblasti.  Je to největší z pěti skleníků v centru. Má vysoký strop, aby zde mohly v budoucnu růst stromy, najdete tu dokonce i vodopád. Z tropů projdete subtropickou, Středomořskou a mírnou klimatickou zónou. Poslední skleník vás přenese do polární oblasti. Teplota se zde pohybuje pod nula stupni Celsia a mohli byste zde spatřit živé tučňáky. Ecorium návštěvníkům umožňuje poznat všechny klimatické oblasti naší zeměkoule během jedné návštěvy. Zároveň si autoři slibují, že se lidé naučí důležitosti ochrany prostředí.