Norští architekti Jarmund a Vigsnæs zaznamenali další úspěch. Na anglickém pobřeží, nedaleko od města Suffolk, vyrostl na pobřežních dunách tento architektonický skvost. Třetí zrealizovaný počin architektů tvoří základna z čirého skla, celek pak doplňuje tmavě mořená, mansardová střecha v místním stylu. Terasa a část obývacího prostoru byly záměrně umístěny pod úroveň okolních dun, z důvodu lepší izolace a věčně přítomných větrů vanoucích od moře. V letních měsících lze jednoduše některé ze skel zasunout a vpustit do útrob příbytku trochu čerstvého, mořského vzduchu. Interiér je navržen velmi vkusně a moderně. V přízemí dominuje již zmíněné sklo, beton a hliník, v prvním patře masivní dřevo. Dům je určen pro devět lidí. Jeho úspěšnost dosvědčuje fakt, že je jedním z nejžádanějších na pobřeží. Pobyty v něm jsou vyprodány na několik let dopředu.